onsdag 17 november 2010

ÖPPENHET, UPPTÅG OCH KÄRLEK


                                                
Utanför växthuset

Jag blev inbjuden i söndags kväll till Iendis och Apollons nya sim som vi alla längtar till öppnandet av, den 27 november
Började med att fråga hur de ville beskriva sin sim med tre ord som en "slogan". Apollon svarade ganska direkt: "öppenhet, upptåg och kärlek", som Iendi var rörande överens om.

                                 
                        Bilder från slottet

Arbetet med simmen började för ca 6 veckor sedan, från början tänkte de att de bara ville göra något tillsammans och sedan "skenade det iväg". Sedan växer det fram av det och formar en idé som växer. Självklart måste jag ställa frågan om det varit många diskussioner, om man varit oense under tiden, men neej. Paret har varit överens om allt och vet varandras tankar innan det sker. Och jaa, jag tror dem :)) De har haft förmågan att se möjligheterna i varandras idéer och tyckt det varit spännande att göra en helhet av deras i grunden rätt olika stilar. Nyckelorden under deras byggande har varit: "passion, enighet och kreativitet", och en stor skivhög med KENT som han spelar för Iendi under byggandet.

Utanför dörrarna vid slottet, finns två rejäla kanoner, precis som det ska vara vid slott :)

Vad har Apollon och Iendi för planer framöver då?
Först och främst vill man få klart till invigningen förstås, sedan finns det planer för flera år framöver. Förmodligen kommer de att bygga om med jämna mellanrum när kreativiteten faller på. Sedan nämnde de något om...semester..?? Apollons klubb "Good God" får en återuppståndelse på simmen liksom Iendi's "Grenouille Inn". Och under samtalets gång förstod jag att bar-kranen kommer att finnas i puben, vilken tur!!

Iendis båt har fått ett alldeles eget hem

Man kommer att ordna olika events, inte regelbundet, för allt ska kännas spontant utan en massa "måsten". Att tjäna pengar på detta räknar de inte med, de gör det för att det är kul helt enkelt :)

Det finns flera olika byggnader där man kan ha både mindre och större events. Själv blev jag klart förälskad i slottet, liksom Na'vi-grottan, ja det är egentligen svårt att peka ut speciella byggnader för ALLT är så vackert. Jag är säker på att alla hittar något som faller in i just DERAS smak.


                                          

Så till slut deras underbara kärleksord till varandra:
Apollon Allen: Fick jag välja en partner att göra detta med i hela världen...så är det Iendi
Iendi Laville: Jag säger detsamma :)                                                  
Lycka till Apollon och Iendi!
Ni är bland de underbaraste vänner man kan ha och ni är värda all lycka med er sim och med ert liv tillsammans!!

Mer info om den 27 november hittar ni naturligtvis här när invigningen börjar närma sig.

Fler har förstås skrivit om deras sim och den som har bäst koll är väl en av delägarna själv, Iendi, som har skrivit om det hela i sin blogg :))

2 kommentarer: