söndag 20 februari 2011

Förälskad i en röst?


Nerverna satt på utsidan igår kväll, Connemara Hills första artist-uppträdande skulle gå av stapeln. Skulle allt fungera? Skulle simmen vara full så att inte artisten kunde komma in? Vem skulle man kicka iväg i så fall??Tack vare ett tips av Svessa så löste sig DEN biten iaf :)) Bankiren för Connemara Hills - Laban - fick agera vakt under kvällen och vackert försvinna därifrån när Russell Eponym skulle uppträda. Allt fungerade felfritt och vi fick en timmes uppträdande som många av oss sent ska glömma !!

I förgrunden...Laban....

Vilken röst den killen har !! Jag blev störtförälskad !! (Förlåt min Peppe, du vet att jag älskar bara dig !! ) En lugnande röst, man smälte som smör i solsken, ett spelande på gitarren så nästan Mark Knopfler kan känna sig brädad. Jaa HELT OTROLIGT rent ut sagt !!
Peppe skötte sitt DJ:ande som vanligt med bravur (är jag subjektiv eller är jag subjektiv???) både före och efter Russells uppträdande.

Tråkigt bara för alla er som inte kunde ta er in, men jag hoppas att vi inom en snar framtid, på något sätt, någonstans kan få möjligheten att lyssna på Russell ännu en gång.

TACK alla ni som kom, TACK alla delägare i Connemara Hills till (som vanligt) ett bra TEAMWORK !!!

2 kommentarer:

  1. Riktigt fint arrangerat, och väldigt bra uppträdande av Russel. /// NEO T

    SvaraRadera
  2. Tack NEO!!

    Såna ord värmer alltid :)
    Jaa, han var super-duper mr Eponym !!

    SvaraRadera