torsdag 29 september 2011

Flyttlasset går!

Efter en längre tids vånda bestämde vi oss: dags att flytta från Yadkin Valley!! Ett RL som gjorde sig påträngande för både mig och Peppe gjorde att vi kände att det inte fungerade längre att hyra en halv sim. Det kostar mycket pengar att äga en halv fullsim och nu har vi börjat närma oss smärtgränsen, när vi dessutom inte har tid att vara inne lika mycket som tidigare så känns det lite som att kasta pengar i sjön.


Packningen har börjat lite smått, eftersom Gitt kommer att ta över halva vår del med Måndagsbörsen redan i slutet av helgen :) Premiär för MB på Yadkin Valley blir det redan nu på måndag!!

Nu är det bara att packa ner för oss och att packa upp för Gitt, så ser ni en massa flyttbilar på Yadkin så vet ni varför. Vår andra halva behåller vi några veckor, åtminstone till Yadkin-festivalen har varit, sedan får vi se vad som händer. Helt klart är iaf att P&R Place kommer att återuppstå tillfälligt, någonstans, den 29 oktober då Connemara Hills simslagsfinal med efterföljande fest äger rum.

Men nu ska vi först se till att planera för den stora FESTIVALEN på Yadkin Valley som går av stapeln den 14-16 oktober, det ska bli såå kul med alla som kommer att vara inblandade. Mer kommer ni förstås att kunna läsa på våra bloggar. Håll gärna utkik under min flik "Events" där jag kommer att ladda sidan med en massa saker som är på G!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar