tisdag 4 oktober 2011

Tomt....

Har precis lämnat ifrån mig sista delen av vår mark på Yadkin Valley till Iendi. RL tog överhanden helt och hållet till slut och min tanke på att hjälpa till med Yadkin-festivalen och bo kvar till dess, den tanken fick jag överge.

Efter att ha brutit ihop på jobbet igår så insåg jag att jag inte kunde klara av att jobba hårt och samtidigt förbereda en stor festival på SL, och som de flesta av oss tänker: RL måste gå först, så var beslutet enkelt men fruktansvärt tungt. Därför valde vi att lämna Yadkin redan nu, så att nya hyresgäster kan få delta och engagera sig i festivalen.


Nu är det gjort, en kvarts sim rev jag ner snabbt, allt för att slippa förhala tiden, dels för min egen del men även för de som ska flytta in istället. Efter överlämnandet skyndade jag mig tillbaka till Connemara för det var jättejobbigt att ta avsked av platsen. Ledsen är jag just nu, men jag känner ändå att jag tog det rätta beslutet.


TACK Iendi för den här tiden, TACK för att du är en så underbar människa och den bästa hyresvärden man kan ha!! NU önskar jag er alla lycka till på Yadkin Valley, och snart ÄR det Yadkinfestival :))

7 kommentarer:

 1. kör du firefox testa med IE eller tvärtom jag hade samma problem innan när jag körde IE loggade in med firefox då funkade det att kommentera med namn..andra har haft problemet i firefox och loggat in med IE och det funkat... strange men kanske värt att testa.

  SvaraRadera
 2. Tack Vampi!! Jag har IE men testade med Chrome nu, och det funkade!!!

  Tack Selma och Stella :)

  Kraaam

  SvaraRadera
 3. Nu är det DU som är viktigast Rultan!! Jag tycker att du är klok och duktig som kan ta ett sånt här beslut.
  TACK för tiden vi delat sim.
  TACK för stöd och pepp när det varit tungt!
  Och vi kommer ju att ses ändå :))

  Kramar dig hårt och länge...

  SvaraRadera
 4. Tack själv Iendi :))
  Kramar dig lika hårt och länge tillbaka...

  Jippiii, jag kan kommentera igen, sååå glad för det!!!

  SvaraRadera