tisdag 29 november 2011

Auroch Bauleri


Inför Simslaget for jag runt och letade efter snygga pokaler till vinnarna. Redan vid andra försöket hittade jag rätt! Fick ett IM som gjorde mig lite förvirrad: var det från någon i den här affären eller den förra? Men efter en stund såg jag Auroch framför mig. En engelsk gentleman som gärna ville hjälpa mig med att hitta pokaler. Han visade mig en trappa upp och där var de!!! Helt perfekta, och han kunde hjälpa mig genast med att fixa texten till dem.

 

Det skulle ta lite tid så jag gick runt och tittade under tiden. Helt fantastiska tavlor och skulpturer hittade jag! Jag är totalt okunnig och ointresserad av konst, men det här tilltalade mig verkligen! Lovade att komma tillbaka en annan dag för att gå runt och fota lite.

Auroch och jag i klädaffären för herrar

Damaffären som han äger med en kvinnlig kläd-designer

I lördags var det dags! Han visade mig runt och jag fick även se att Auroch är en duktig kläd-designer!! Det fanns både en herr- och damaffär med mycket vackra kläder! Peppe och jag var där senare på kvällen så jag kunde ge min älskade make en födelsedagspresent :)

Aninerade bilder med ljud, klart jag köpte en :)


Auroch's verk är gjorda med omtanke, kvalitetstänkande och mycket omsorg. Han beskrev hur han tänkte när han gjorde sina konstverk och det var verkligen en fröjd att lyssna på honom. Hans idéer och talanger att sätta ihop olika textures var fascinerande. Jag kan VARMT rekommendera er till att besöka Auroch's ställen!!! Sade jag att det var väldigt bra priser också på hans konstverk??

AUROCH'S ART & GLASS
http://maps.secondlife.com/secondlife/Serendipity%20Mall/130/238/36

HOORENBECK MENSWEAR
http://maps.secondlife.com/secondlife/Serendipity%20Mall/218/232/30

EB ATELIER- ITALIAN FASHION AT SERENDIPITY MALL
http://maps.secondlife.com/secondlife/Serendipity%20Mall/89/105/25

Klart det blev en klänning till mig också..och..ehmm..några plagg till då kanske....

1 kommentar:

  1. Vad då för plagg och till vaaaad????
    Tack för adresserna, sis!11!+!
    Kraaam //
    Chap

    SvaraRadera