måndag 21 november 2011

Tomt och tyst

Igår var jag helt slutkörd. Det blev en lugn dag, jag var inne på SL en stor del av dagen, men gjorde inte ett dugg mer än att kolla till djuren och sortera meeroos-nests.
Gick runt på Tävlingsplatsen och konstaterade att det var tomt och tyst...

Tävlingsgrenarna kommer att finnas kvar ett tag, så kom gärna förbi och prova!! 
VIKTIGT: Altitude på fallskärmshoppningen MÅSTE vara 2000 m, väljer ni högre så fastnar ni på Festplatsen. Försök att landa på rätt parcel också, många av grannarna har orbs.

TACK alla ni som kom och deltog, både som lag och publik!!! Det var en härlig stämning i local hela kvällen, trots krascher, fusk-anklagelser, lagg och andra smärre förseelser. Alla var såå duktiga och ni hade det viktigaste redskapet med er: ett glatt humör!!!! Det var jätteroligt och alla timmars arbete fick sin belöning under kvällen!!!


STORT GRATTIS Yadkin Valley som vann!!! Grattis till Salvation som kom tvåa och OD som hamnade på bronsplats. BRA KÄMPAT alla lagen, ni var superduktiga!!!!!

TACK OLAOLA för ett fantastiskt uppträdande!! Synd bara att det drog ut lite på tiden innan vi kom igång med tävlingen så du inte hann se något av den...


TACK Stella för allt arbete med SIMSLAGET, både innan och under tävlingen, vi hade aldrig klarat detta utan dig!!!! TACK också till Chaplin som hade koll på det mesta under tävlingen!!! Vi på Connemara Hills hoppas verkligen få samarbeta med er fler gånger i framtiden!! TACK Peppe för ditt kanonjobb med musiken och pratet under tävlingen!! TACK Blanka för dina underbara foton och ditt inlägg!!!
Här kommer länken till Blankas inlägg: http://blanchesarena.blogspot.com/2011/11/sim-battle.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar