måndag 19 december 2011

Blanka - vår egen lilla julängel!!

Julängeln Blanka

Igår var det så dags för Lilla Julafton på Connemara Hills. Blanka hade köpt julklappar, sorterat, rezzat, tagit tillbaka dem, ja om ni bara visste vilket mastodont arbete hon lagt ner inför denna kväll!! Jag frågade lite försiktigt härom dagen om hon ville ha hjälp, men nej, hon ville göra det själv. Blanka har verkligen lagt ner hela sin själ på det här och jag kan inte annat än beundra denna godhjärtade, underbara person som verkligen vill göra ALLT för sina vänner!!

Tomten och julängeln Blanka med tomtenissan Rultan

Det var ett jättemysigt gäng som kom, julklappsutdelningen startade ca 21.30 för vi måste ju mingla lite först :) Alla fick sätta sig på kuddar som Blanka hade lagt ut, och sedan var det verkligen JULAFTON!! Kvällen till ära var det fritt fram att rezza på Connemara Hills, så alla fick öppna sina julklappar en och en, och sedan visa vad de hade fått. Jag vet att Blanka har väldigt god smak när det gäller kläder, och alla fick vi underbara klädesplagg av Blanka. På ett obegripligt sätt så passade de olika kläderna precis till respektive mottagare!!

FanFan, Iendi och Ewa iklädda sina julklappar :)

Julklappsutdelningen tog ca en och en halv timme, men alla var så nöjda!! Det var en härlig gemytlig stämning hela tiden, och DJ Peppe underhöll oss med trevligt småprat mellan alla fina jullåtar :)


Sedan kunde dansen börja, och jag fick en skylt av Stella. "Rezza den - fort", sade hon. Döm om min förvåning när jag rezzade en skylt på mig själv med texten: "Happy Rezzday - rultan 3 years". Helt plötsligt hade festen förvandlats till Surpriseparty för Rultan...Busungarna Blanka, Peppe och Stella låg bakom kuppen :)

Selma och Stella, Stella som var en av "kuppmakarna"

Det blev en väldigt trevlig söndagkväll, jag kom i säng sent och alla tankar for runt i mitt huvud. En kväll när SL är som allra bäst, underbara människor runt omkring sig där alla bjöd på sig själva. Den här kvällen kommer att finnas kvar väl lagrad i mitt hjärta.

Som ni ser behöver det "städas upp" idag...

TACK Blanka för det trevliga initiativet Lilla Julafton och för allt arbete du lade ner!
TACK DJ Peppe för den trevliga underhållningen hela kvällen!
TACK alla ni som kom, för den trevliga stämningen och alla gratulationer!
TACK till Stella, Peppe och Blanka som överraskade mig så totalt!

LOVE YOU ALL!!!

1 kommentar:

  1. Pussss gullunge - vilket fint nlägg!
    Jag blev rörd av dina ord ..

    Love you

    SvaraRadera