lördag 10 december 2011

Det blev sent...

...klockan var närmare fyra i morse när jag kom i säng. Peppe drog sig tillbaka rätt så tidigt på kvällen eftersom han skulle provfilma idag. Jag var också trött men hur det nu var så blev jag kvar inloggad ett tag. Fick ett IM av Stella så vi pratade en stund.

Naturligtvis piggnade jag till, ännu mer haha. Började bygga på parceln där vi har djuren, lite snö vilket inte är det lättaste då hela parceln är rena slalombacken, utan snö!! Men jag kämpade på ett tag, gav tidigt upp tanken på att snötäcka hela parceln, för då hade jag nog fått ta ledigt från jobbet ända fram till jul.

Passande nog hade jag fått ett supermysigt täcke av Stella tidigare på kvällen, vi hade det riktigt skönt där i igloon :)

Till slut såg det skapligt ut iaf, satte dit en igloo också och det var bara såå mysigt där inne!! Skickade en TP till Stella, bad paret Guardian/Early att komma och mysa i igloon. Och det gjorde vi med besked!! Alla möjliga ämnen förhandlades, politik, SL, livsstilar mm mm. Plötsligt var klockan fyra och jag stapplade till slut i säng, även om det var väääldigt svårt att lämna diskussionerna.


Jag älskar dessa utvecklande och stimulerande samtal med Stella och Chap!!
TACK mina bästaste vänner för en trevlig kväll/natt!!

2 kommentarer: