onsdag 18 januari 2012

Gardens of Absentia


Cancer är en fruktansvärd sjukdom som vi nästan alla varit i kontakt med på något sätt, antingen själva eller genom nära och kära. Idag klarar sig många, tack vare de behandlingar och mediciner som har forskats fram, men allt för många slits brutalt från våra liv alldeles för tidigt.

Massor av lyktor..och till vänster den underbara skylten "HOPE"

En cuddle-grotta till vänster om ljuslyktorna

Här finns stenar som talar om hur du själv undersöker dina bröst

Av en slump hittade jag en vacker sim, där cancern uppmärksammas på olika sätt. Här finns lyktor man kan tända, det finns informationsställen med information om olika cancerformer och framför allt; det är en otroligt vacker sim!!

Just här informeras om Leukemi


Gör ett besök på Gardens of Absentia, vandra runt, njut av denna vackra sim, en stunds eftertanke mår vi alla bra av för många av oss stressar runt även i SL!Vill du inte tänka på hemska saker, nej gör inte det då, njut av allt vackert som finns där. Det finns en hel del cuddle- och dansbollar utplacerade också. Stunden på Gardens of Absentia är bara DIN, gör det du själv vill av den stunden.


Själv tänker jag gå dit i april, när min bästa väninna irl dog av bröstcancer. Jag ska gå dit och tända en lykta,  visa henne allt det vackra, och minnas allt det roliga vi gjorde.

Gardens of Absentia

2 kommentarer:

 1. Rultan....
  Så underbart att du sprider en tanke till oss alla att det finns ställen även i SL där sorgen kan bearbetas.

  Cancer är vår tids farsot och många är vi som har vänner i vår närhet som dragit det kortaste strået.

  Tillsammans kan vi bidra...

  SvaraRadera
 2. Tack Apollon!

  Ja, under årens gång har många nära och kära lämnat mig...jag tycker SL är ett underbart ställe att få minnas dem alla. Varje gång någon av dem fyller år så brukar jag tända ett ljus i SL, därför att det är mer praktiskt där. Irl finns det alltid en brandrisk plus att katter och ljus inte är en bra kombination.

  Det finns även minnesplatser för våra älskade husdjur, det återkommer jag till i ett annat inlägg.

  Kraaam

  SvaraRadera