lördag 28 januari 2012

SPACE

Gullisarna cbreak och Blanka.

Igår efter meditationen satt vi och pratade en stund, jag, Peppe, Blanka och cbreak. Vi kom in på olika samtalsämnen, allt från öl och popcorn till hur man uppnår Nirvana.
Efter en stund försvann Blanka med orden: "ska kolla", vårt samtalsämne då var Nirvana. Tiden gick och ingen Blanka varken hörde eller såg vi. "Jaha, hon hittade det visst, och nu kommer hon inte tillbaka".

 Wooow!! Det var allt jag kunde säga när jag kom dit.

Vilken känsla att stå mitt i rymden!!

Eller sväva på en fjäder..

...ner mot Jorden...

...där man på vägen ner ser lite rymdstationer

Men efter en stund fick vi en TP, inte till Nirvana men bra nära :). Trulte hade anslutit till oss på Connemara Hills, så även hon följde med till en vacker romantisk sim som heter Space. Vi stannade bra länge, utforskade lite men det var bara att inse att hit måste man komma tillbaka fler gånger för att hinna med.

På väg tillbaka till stjärnorna hittar vi detta ställe.

Jag, Peppe och Trulte tar oss en välbehövlig paus mitt i Äventyret med en varsin drinkTill slut var bara jag och Peppe kvar, men det var härligt och rogivande att dansa bland stjärnorna. Kvällen slutade inte där, vi fick en inbjudan från Ewa att kolla in en annan sim, men DET tänker jag berätta om i nästa inlägg :)

Till Space - du landar på marken vid en TP-station där du kan välja mellan många destinationer. Stjärnorna med dansplattorna heter Moon -3.

1 kommentar:

  1. Ja, det var skönt att kunna sitta och småsnacka om ditten å datten en stund efter den avkopplande meditationen :) Kul att få upptäcka "Nirvana/Space" tillsammans också …

    SvaraRadera