onsdag 4 januari 2012

Surpriseparty för Stella


Det har tisslats och tasslats de senaste dagarna...Chaplin och jag hade hemliga möten för att kolla av ljud och planera inför Stellas rezz-fest. Platsen för festen fick hastigt och lustigt rivas ner på Nyårsafton och flyttas till en annan sim, där det blev snabba ryck för att få allt i ordning.

Den lilla råttan Stella gav oss skrämselhicka på måndagskvällen genom att säga: "vi ses på torsdag", allt naturligtvis för att luska ut om vi skulle bli rädda och kanske avslöja oss på något sätt. Men vi var coola!! "Visst gumman, vi ses på torsdag", fick hon till svar. Moahahaha.

Rezzbarnet Stella och hennes make/artisten Chaplin

Allt gick som det skulle! Chaplin lyckades få in henne i SL strax efter nio, hennes allra närmaste vänner fanns redan på plats och tadaaa så var hon där. Peppe skötte ljudspakarna under kvällen och vi hade enormt roligt när vi DJ:ade tillsammans.


Dagen till ära hade Chaplin tagit fram gitarren och ställde sig på scen för att sjunga för sin älskade Stella, och som vanligt hade jag glömt kameran ute i hallen...

Undrar vad det var i den där champagnen...


TACK alla ni som kom för att gratta henne på sin 3-årsdag! GRATTIS Stella och välkommen till "vuxen"-världen!! LOVE YOU!!!

Platsen där festen hölls

3 kommentarer:

  1. Riktigt bra anordnat :) Tummen upp !

    SvaraRadera
  2. Vi får jobba lite mer på ljudet till nästa gång :) Men det är ju ite lätt när man måste passa på när som master of the carpet är i närheten ;) Tack Peppe och Rultan och än en gång en grattispuss till allra käraste Stella (under , över och i bland stjärnorna)!

    God fortsättning alla!!
    //Chaplin

    SvaraRadera