måndag 9 januari 2012

Tack min älskling!


Idag är det ett år sedan vi blev tillsammans min älskling :) Jag som hade lovat mig själv att det här med förhållanden i SL fick vara för min del i fortsättningen. Men du tog mitt hjärta med storm!! Med din förmåga att bjuda på dig själv och våga vara dig själv utan en massa tramsig manlig prestige, så är du unik. Vad gör det om du råkar ta den rosa dansbollen istället för den blå? Jag kapitulerade totalt :))


Tack för att du är DU, alltid så positiv, glad, världens snällaste och framför allt: du litar på mig, respekterar mig och värdesätter mig!! Du låter mig hållas med mina djur, mina flyttar, mina dåliga dagar. Tack för ett underbart år, med skratt, kärlek, glädje, lycka, och någon enstaka tår. TACK för att du lärt mig så mycket under året, liksom jag nog har lärt dig en del också :) TACK för att jag får vara din hustru, din bästa vän, din älskarinna samt mor till dina barn!


TACK min älskade för det första året tillsammans, JAG ÄLSKAR DIG!!

9 kommentarer:

 1. Stort grattis Rultsis och Peppe!!!11!!
  Kram
  //Chap

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. TACK, min älskade maka, älskarinna, min bästa vän, samt mor till våra barn!

  Ett år går fort, även i SL, och jag ångrar inte en sekund av det !

  Vi har fått varit med om så mycket spännande saker, som gett oss båda erfarenheter och lycka. Underbart att vi hittade varandra som vi gjorde. Nästan som om "vägen redan var lagd" framför oss.

  Vi har löst problem tillsammans, vi har delat glädje och sorg. Vi har stöttat varandra i vått o torrt. Delat med oss till varandra. Vi har kämpat tillsammans, och skrattat tillsammans, tills tårarna har sprutat.

  Jag känner mig stolt och hedrad, att få ha Dig, min älskling som min äkta hälft.
  Är glad att du litar på mig, och även hjälper mig på vägen. Du håller hårt i min arm, när så behövs, och det har jag inget emot. För hur ska man annars kunna lära sig nya saker här i livet?

  EN STOOOOOOOR KÄRLEKSFULL GRATTISKRAM till Dig, älsklingen min !! JAG ÄLSKAR DIG !!

  Peppe

  SvaraRadera
 4. 1 år i SL = 10 år i RL ? Stort grattis :) / NEO

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket alla!!!

  Tack min älskling för de vackra orden :)) PUSS

  SvaraRadera