lördag 4 februari 2012

Det är VI som är Connemara Hills!

Trulte Firecaster

Jag känner ett stort behov av att få presentera vår fjärde delägare som kanske inte "syns" lika mycket som vi andra tre, nämligen Trulte Firecaster. Trulte har inte alltid haft möjlighet att närvara på våra events från början och vi har nog "marknadsfört" henne lite dåligt ibland, även om hon funnits med när vi undertecknat alla våra namn i grupp-notisar.
Trulte har varit delägare i över ett år, och jag törs nog säga att utan Trulte hade Connemara Hills kanske inte funnits idag! Blanka och jag stod helt plötsligt ensamma med Conne för ett år sedan, men tack vare att Trulte kom in som delägare så hade vi möjligheten att behålla simmen.

Vi fyra är ett TEAM, det spelar ingen roll hur många/vilka av oss som ordnar ett event, vi gör det tillsammans. Det finns ingen arrangör som heter "Blanka", "Peppe", "Trulte" eller "Rultan", det finns bara EN arrangör som heter "Connemara Hills". På Connemara Hills har vi alltid jobbat efter principen: "var och en gör det den är bäst på" och det har hittills funkat jättebra :))

Trulte är en mysig tjej från Norge, hon är alltid vänlig och glad, och en underbar tjej!! Men hon kan riva ifrån om det behövs, och det är bra, en sann "Conne-mara" helt enkelt :))
VÄLKOMNA till Connemara Hills alla våra gäster!

Connemara-teamet "En for alle, alle for en"
Trulte, Blanka, Peppe o Rultan

3 kommentarer:

  1. Bra Skrivet !! Välkommen hela Connemara H i morgon (fast vet att Peppe Jobbar) :-(

    SvaraRadera
  2. Ja, bra .. rätt ska vara rätt - ett motto :)

    SvaraRadera