söndag 26 februari 2012

Försenad rapport från KRAKEN-äventyret i Köln


I måndags var jag till Köln för att kolla in våra norska grannars deltagande i karnevalen i Köln, med Vikingaskeppet KRAKEN. Medan jag stod där och väntade kontaktade Peppe mig via MSN. Helt plötsligt såg jag karnevalståget komma på ingående, "Skynda dig in i SL älskling!". Men han bara babblade på om något som kallades...RL?? "Jaja, skyll dig själv", tänkte jag.


Han kom in efter en stund, och fick en TP till Köln. Vi hade sådan tur så att KRAKEN kom ETT VARV TILL!! Peppe blev så glad över att få träffa våra kära norska kamrater, och visst var vi stolta!! Stolta över hela norska staben som gjorde succé!! Glädjande var också att det inte var laggigt, karnevalen var uppdelad på två simmar, och vid ett tillfälle var det 74 resp 65 st på simmarna! Helt otroligt!!


Både Peppe och jag kan intyga att den tyska streamen faktiskt pratade väldigt mycket om just det norska ekipaget, jag kan inte tyska men "Norway" förstod jag, och det sades OFTA...helt klart det ekipaget som imponerade på "radiopratarna" mest iaf OCH på Peppe och mig!!! :))

GRATTIS NORGE för det fina KRAKEN, såå himla kul med alla galenskaper ni hittar på :))

Några övriga ekipage:

 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Åh, vilken fest och kul att ni kom du och Peppe! Och skoj att få se dina bilder :)

    SvaraRadera