fredag 31 augusti 2012

rultan blir Greta Garbo

På förekommen anledning tänker jag hädanefter utelämna allt privat i min blogg. Inga fler inlägg om rultans ev. familj, djur o.s.v. Inga fler personliga intervjuer. Vem jag är, vad jag gör som "privatavan" rultan angår ingen annan än mig själv och mina nära vänner.

Den här bloggen kommer att bli odrägligt ytlig, take it or leave it, jag bryr mig inte. Jag vägrar att bli sönderanalyserad i andras bloggar!! Vad jag gör eller inte gör ska ni enbart skita i utan att ha några analyser i bagaget!

Second Life ska vara vår drömvärld, där vi har möjligheten att göra vad vi vill, utan att behöva förklara varför vi gör ditten och datten. Så länge man inte sårar någon måste var och en få leva sitt eget SL utan att folk ska vädra sina synpunkter om det. Kan ni inte acceptera att vi har olika SL så har ni inget här att göra. Det är mycket jag inte heller fattar, men det håller jag för mig själv, AV HÄNSYN TILL ANDRA!!!

5 kommentarer:

 1. Om det hadde vert en "Liker-knapp" her så hadde jeg tykket 10 ganger.

  Flott, ser fram til å lese mer fra deg :)

  La folk få analysere, de sliter seg ut på spørsmål de sansyligvis aldri får svar på forde de er for trangsynte, mens du har det gøy :)

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Mialinn. Mormor lärde oss ett uttryck: "-Sköt dig själv och skit i andra så får du ärligt genom livet vandra!"
  Har som rättesnöre i min journalistiska gärning att kritisera företeelser inte personer. Det rättesnöret delar jag gärna ut till alla som vill ha.
  Jag och mina vänner blockar numera konsekvent obehagliga bekantskaper om fler gör det så kan de stå där och vara obehagliga för sig själva.

  SvaraRadera
 3. Exakt Vanadis.. Jag har blockat dig för längesen.. Pffft

  SvaraRadera
 4. Tack Mia, dina ord värmde :)

  Till viss del håller jag inte med dig Vanadis, mottot "sköt dig själv och skit i andra" är inget som jag ställer upp på ALLTID. I det här fallet ja, men inte när det gäller att ställa upp för sina medmänniskor.

  Vill också påpeka att orsaken till min ilska i inlägget var att någon kritiserade FÖRETEELSEN att skaffa barn i SL, så inte heller här delar jag din uppfattning Vanadis. Att kritisera "företeelsen" kan vara nog så sårande för den som ägnar sig åt "företeelsen". Så jag vore tacksam om jag slapp få det rättesnöret tilldelat...

  SvaraRadera
 5. Humle&Dumleeffekten får man kritisera den?

  SvaraRadera