lördag 22 december 2012

Ibland krockar SL och RL.....

Ibland har man diskussioner med sig själv...

Måste folk veta det, och isf, varför????

Nu har jag valt att berätta, därför att jag vill att mina vänner ska veta hur det är. Jag är som alla andra, men okej då, har lite andra förutsättningar :)

Jag sitter i rullstol, inget jag skäms över eller sörjer, jag har haft ett berikande liv och har aldrig sörjt min situation. Skulle aldrig falla mig in att skämmas över det.

Okej, varför sitter inte Rultan i rullstol då?? När jag reggade mig, så villle jag testa att sitta i rullstol, men hallå....hur kul är det att sitta i en rullstol där du vickar på höfterna samtidigt som rullstolen hänger med dig som en kåt prim????

Nej, Rultan skapades istället, hon är som hon är, och det får ni leva med :))

Varför går jag ut med det här nu?? Jooo, jag  har så många vänner,  och jag vet att det inte har någon betydelse, men nu kör vi järnet :))

17 kommentarer:

 1. Stor kram på dig Rultan! Att du sitter i rullstol ändrar inte den du är, en fantatisk person i SL och säkert även i RL! God jul och starkt att du våga skriva ut det här. Dessutom vet jag flera som har diverse "handikapp" i SL men som inte pratar vitt och brett om det, utan här kan man vara den man vill vara! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Woow. Så modigt .Jag är så stolt att du sa detta.

  // Alfdeejay Cooper

  SvaraRadera
 3. Tycker man får berätta exakt så mycket man vill om RL i SL.
  Tror de flesta av oss accepterar alla som de är. Gäller även dig vännen! <3 :)
  Kram
  /BenZaa

  SvaraRadera
 4. Varför skulle du ha rullstol i SL för? Jag springer inte runt med ankfjädrar mellan skinkorna eller flyger i RL. Jag tror att våra avatarer speglar vår själ mer än vår RL kropp, och det är precis så det ska vara tycker jag. Men strongt gjort att våga bjuda in alla så öppet till en del av ditt privata liv, att du är en stark person med en fin själ är ganska tydligt tycker jag och även om vi kanske inte pratats så jättemycket du och jag, så har jag alltid haft en stor respekt för dig och känt att man kan lita på dig. Vetskapen om att du sitter i rullstol i RL ändrar inte på någonting :)

  /Aallo

  PS. Och så hoppas jag att du får en helt underbar jul och nyår, kram DS.

  SvaraRadera
 5. Det är ju som Rultan vi känner dig. Rultans knappgök känner vi ju inte lika lite som ni känner min knappgök.
  Tycker jag upplever hur avataren Vanadis utmejslas mot en egen personlighet eller i alla fall roll som på flera sätt skiljer sig från RL-Vanadis, låter ju som om man håller på att bli knäpp, men SL-Vana ställs ju inför förutsättningar och premisser som RL-Vana aldrig gör. Naturligtvis finns det oerhört mycket RL-Vana i SL-Vana men lite som en skådis som spelar en roll är hon allt.
  -Jag tycker ibland när jag vet "för mycket" om mina SL-vänner att det kan kännas lite märkligt. Det är ju som SL-avatarer jag känner dem.

  SvaraRadera
 6. Da hadde vi plutselig noe mer felles :)

  God Jul :)

  SvaraRadera
 7. precis som aallo skrev här så är vetskapen att du är rullstolsburen inget som ändrar den rultan vi känner:) strongt av dig att gå ut med det. vi är många som har än det ena än det andra i vårt rl men i sl kan vi få vara precis som vi vill - jag e ju fanken gift med en katt i sl;)
  jul kramar :)

  SvaraRadera
 8. Varm Kram Rultan! Du är jättefin som du är i båda världar
  /Fia

  SvaraRadera
 9. Megakramar till dig Rultan, du är en underbar människa.
  Håller med dom andra här, du är en fin person med ett otroligt vackert hjärta.
  God Jul och Gott Nytt År bästa Rultan.
  Varma kramar från Kicki

  SvaraRadera
 10. Oj, så många värmande och uppmuntrande ord, jag blir alldeles rörd...

  TACK alla ni!! Ni är helt underbara och vet ni, det här inlägget med kommentarerna ska jag lägga under Favoriter, så jag snabbt kan ta fram den när SL känns så där motigt ni vet som det kan göra ibland.

  För detta är det bästa med SL, alla fantastiska människor man träffar på. Såå mycket värme, kärlek, vänskap. Jag skulle inte vilja vara utan detta.

  TACK!!

  SvaraRadera
 11. Jag har egentligen aldrig brytt. Ig om själar för mig är det bara utseende och förmågor som räknas. Nu måste jag verkligen ta detta med vår vänskap under beaktande. Jag ska ta mig en funderare och återkommer med resultatet.  Nu har jag tänkt klart.
  Du är en av de mest godhjärtade personer jag lärt känna i SL. Du är en av dom som får mig att skratta. Du är en av dom som jag verkligen litar på. Vi har alla våra ok att bära i den andra världen. Och just för att det inte spelar nån roll gör SL en så fantastisk värld att leva i. För här är det insidan vi ser. Det är här vi visar vårt rätta jag. Sen skruvar vi till det mer eller mindre. Det är också en del av tjusningen.
  Om jag inte vore så snål med att använda ordet älska så skulle jag banne mig göra det nu. En bamsekram och God Jul till dig fantastiska rultan!!

  SvaraRadera
 12. Hahaha, du är bara så helt underbar Jändi :))

  Javisst håller jag med dig där, många gånger så lär vi känna varandra från insidan på ett helt annat sätt än vi lär känna många i RL. Det är verkligen tjusningen med SL, så fantastiskt egentligen.

  Tack Jändi, jag kan bara säga samma saker om dig, du är seriös, så himla rolig och den humor vi alltid kört mot varandra (rå men hjärtlig) uppskattar jag så otroligt mycket. Vi har delat glädje och motgångar med varandra och det har alltid stannat oss emellan, du är en person man kan lita på!!

  En bamse bamse-kram till dig Jändi och en riktigt God Jul!!

  P.S. Du kan vara helt lugn, jag har lagt beslag på nyckeln till ölkällaren medan du firar jul. D.S.

  SvaraRadera
 13. Jag instämmer med Iendi...och vill bara tillägga att det är bara din själ vi är ute efter :)
  För vi älskar dig....oavsett om du bara skulle vara en hjärna i formalin..
  Rultan, du är en varm person....det är allt som räknas
  kram vännen
  Apollon

  SvaraRadera
 14. Här är det verkligen insidan vi ser, som Iendi skriver.
  Vi har inte pratat så mycket, men jag har sett att du alltid finns där för alla.
  Jag måste hålla med aallo när hon skriver om respekt, det har jag alltid haft för dig.

  SvaraRadera