tisdag 26 mars 2013

Det är jobbigt just nu...

Mycket händer i båda världarna, just nu är jag välbehövligt ledig från arbetet i RL, chefen mer eller mindre beordrade mig att ta långledigt, så slutkörd har jag varit.

Samtidigt är det full turbulens i SL, vi bygger och bygger på Reykja, även om det är väldigt roligt. En tråkigare sak är förstås nedläggningen av Connemara Hills, något som har grott hos oss båda väldigt väldigt länge. Många diskussioner har hållts sedan i höstas om vi ska lägga ner eller ej, men precis som Blanka skrivit så har vi kämpat på en månad till...och en månad till...men nu är beslutet fattat!

Det känns förstås, det är jättejobbigt, en separationsångest utan dess like samtidigt som jag är glad över att Blanka började tömma Connemara redan i helgen. Simmen känns inte längre som Connemara Hills, inte för mig iaf och det gör att det förhoppningsvis ska gå lättare att släppa allt på fredag.

Rultan har tappat bort sig lite just nu, och jag bakom tangentbordet tycker lite synd om henne, men jag vet att hon kommer tillbaka för hon är seglivad. Men jag tror jag gör som min chef: jag beordrar Rultan att ta lite ledigt ett tag och bara göra det hon själv känner för ett tag framöver. Troligen kommer ni att hitta henne mest vid Relax-hörnan på Reykja, och sitter hon där..snälla stör henne inte!! Men sätt er gärna bredvid henne, sitt hos henne alldeles tyst, för hon kommer känna DIN närhet och uppskatta den oerhört.

Inplanerade events kommer INTE att påverkas utan ske som planerat, för varken jag eller Rultan sviker om vi inte måste!! Snart är Rultan tillbaka igen, fit for fight, och då blir det invigning av Reykja!!

4 kommentarer:

 1. Jag har inte hunnit att kolla in Reykja ännu, men det är ett ställe jag skall besöka snart. Om du är där då så slår jag mig gärna ner och bara finns. Jag har ett stort behov att bara ibland låta mina tankar sväva fritt på någon avslappnande plats utan att behöva prata...och det skulle kännas skönt för mig med...Kram och ta det lugnt...

  SvaraRadera
 2. Tack Weny! Jag ser fram emot att ha dig sittandes bredvid mig :)

  Kraam

  SvaraRadera
 3. Du har en klok chef! Du är klok själv också som bestämmer dig för att ta det lugnt i båda världarna.
  Jag tar själv en liten behövlig andningspaus från SL ibland.
  Ett behov av att sitta och filura i ensamhet har jag också. Nån dag kanske jag smyger in och sätter mig bredvid dig i tystnad.
  Kraaaaam min älskade Rultan

  SvaraRadera
 4. Kraaam älskade Jändi!
  Välkommen till tyst-hörnan vid min sida :)

  SvaraRadera