fredag 28 juni 2013

Senaste nytt!!

Just nu är det fart på Rultan, lite småändringar här och där, förhoppningsvis till det bättre. Här kommer lite uppdateringar:

1. REYKJA:
* RELAX ikväll förstås, tiden är kl. 20.00. VÄLKOMNA!!
SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Gimle%20Valley/29/242/22
* FOTOTÄVLINGEN avslutas på söndag, det finns ännu möjlighet att anmäla sig. GLÖM INTE heller att rösta på era vänner!! Mer info och SLURL hittar ni HÄR.
* MATCH FISHING - Reykja har en fisketurnering som pågår löpande, varje tävling pågår i 24 timmar. NYTT nu är att man måste vara med i Reykja Island-gruppen för att delta i turneringen, glöm inte att klicka på skylten om du vill tävla!!
SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Gimle%20Valley/50/80/22

2. RUMPAN BAR FREDAG:
Egentligen skulle Svampen ha körts ikväll eftersom Alf fick ta en Svampen-fredag då han var upptagen av RL i midsomras. Eftersom jag dock har haft en mardrömsvecka på jobbet och Alf är väldigt spelsugen så blir det RUMPAN BAR ikväll. Dessutom byggs det för fullt på Svampen så en NYINVIGNING är att vänta sig på Svampen nästa fredag istället.
VÄLKOMNA till RUMPAN BAR ikväll! Mer info här till höger.
LIMO: http://slurl.com/secondlife/Yadkin%20Valley/100/54/22

3. SVAMPEN:
Svampen har ramlat ner från 800 m höjd och befinner sig nu på marknivå. Välkommen med foten på jorden, Svampen! Byggande pågår för fullt, bl.a. ska en ny hiss installeras (har vi fått någon form av hiss-noja? nää...kan jag väl aldrig tro :)). Förhoppningsvis är allt klart under helgen, kom gärna förbi och titta!!
SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Yadkin%20Valley/39/50/22

Svampen - DUBBELT UPP just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar