tisdag 18 juni 2013

Vi har blivit med hotell!

Ett hotell har vi haft sedan tidigare, men vi var inte riktigt nöjda med det. Det fungerade inte som vi ville, scripten krånglade och creatorn var inte alls intresserad av att hjälpa oss, trots priset på 3000 L för hotellet. Hennes svar var helt enkelt att hon struntade fullkomligt i våra pengar!!
 

Alf hittade ett för 5 L, men vi insåg snabbt att vi ville ha en hiss i hotellet. En hiss införskaffades som skulle gå på utsidan, vi tänkte ta bort väggen på baksidan så vi kunde installera hissen. Efter lite genomgång av länkningarna så konstaterade vi att vi måste ta bort en hel del eftersom det var mycket sculpted, och riktigt bra gjort!

Halva hotellet plockades ner, tack vare tips från Tor Gant, Ewa Aska och Weny Faxel så lyckades vi få ihop hotellet som vi ville ha det, tack för hjälpen! Och ja, det var helt okej för creatorn att bygga om det, dessutom erbjöd han oss hjälp med byggandet men då var det redan klart. Mycket pengar behöver alltså INTE betyda kvalitet, det har vi lärt oss.


STORT TACK för dörr-texturerna säger vi till Weny, sååå himla snyggt!!!


Hissmonteringen var dock lite svårare då vi ville att den skulle prata mellan våningarna och säga "First floor", "Second floor" o.s.v. Efter mycket trixande, skapande av ljudfiler mm så fick jag ihop hissen och nu fungerar den som den ska. Halv ett på söndagsnatten kunde jag hoppa i säng nöjd. Yaaaaay!!

Förlåt älskling för en grinig Rultan där på slutet men jag var liiiite frustrerad innan jag fick ihop det :)

Göteborgs-sviten

 Örebro-sviten
 Efter allt slit så MÅSTE ni bara titta på vårt hotell, vi är jättestolta över det :). Rummen är fina, billiga och i sviterna kan ni surfa på Internet, bara en sådan sak hihi. Rekommendera gärna vänner som vill ha ett billigt boende, från endast 99 L/vecka.

VÄLKOMNA!!!

Limo: http://maps.secondlife.com/secondlife/Kuiper%20Belt/95/96/101

2 kommentarer: