söndag 13 april 2014

Yadkin åter i svensk ägo!!

Igår kväll var det en våndans kväll...vår granne som ägt simmen Yadkin hade ställt till det igen...
Hela simmen var upphöjd till en stor ful platta och våra skärmar mot simmen hade returnerats. Dessutom låg båda våra båtar på sjöbotten, igen...

Det räckte nu ansåg vi, detta var tredje gången som simägaren hade strulat till det för oss, så vi stack till landlordens kontor, de berättade att simmen var tom och man gick genast och satte Yadkin till försäljning.

Det var då det slog slint i huvudet på mig...tänk om...efter många timmars räknande, tänkande, diskuterande med Alf..så..slog...jag...till...

Yadkin IDAG...

IDAG ägs Yadkin Valley av mig, Rultan Zeplin. Som vanligt stöttar Alf mig till hundra procent och allt som görs på Yadkin kommer att ske i samförstånd mellan oss. Även om jag äger simmen så gör vi detta TILLSAMMANS och ansvarar för simmen TILLSAMMANS.

Vad är då tanken med simmen? Kommer det att se ut och vara som på Jändis tid?

Nej, jag är inte Jändi och det fantastiska arbete som Jändi gjorde med Yadkin kunde bara Jändi göra. Men vi vill försöka skapa ett ställe där alla kan trivas, svenskar som icke-svenskar. Hela Avalon Park med våra tre klubbar kommer att flytta dit, vår skybox-verksamhet kommer också att flytta dit. För oss ska det bli jätteskönt att få all vår verksamhet samlat på ett ställe. Det kommer också att finnas plats för fyra parclar som kommer att hyras ut för BOENDE.

Sedan är det ganska fullt :) Så det blir till att försöka fixa till en mysig miljö med nordisk natur på den lilla plätten som blir över. Avalon Park kommer ju också att ha natur, som den redan har idag.

Dessutom kommer färjan på Reykja att gå till Yadkin, precis som förr i tiden.Tanken är att man ska kunna ta sig mellan simmarna som man vill, simmarna erbjuder ju olika saker, så det ska bli spännande med denna kombination.

Våra klubbar kommer fortsätta att ha internationell karaktär, men självklart är det många svenskar som kommer vilket vi är väldigt tacksamma för. Ibland blir det speciella events mer riktade till svenskarna, bl.a. Harrys Brygga som kommer att ha helsvensk karaktär. Vår engelska host Jenny kommer att fortsätta hjälpa oss på fredagkvällarna. Mer planer är på G med Avalon Park men dessa får sättas på paus just nu.

Som ni säkert förstår kommer det vara lite rörigt här under några veckors tid, men någon slags invigning lär det bli när vi är klara.

Är ni intresserade av att veta mer om land som hyrs ut, kontakta mig, Rultan, eller Alf så berättar vi mera.

6 kommentarer:

 1. Så roligt Rultan. Grattis
  Det kommer säkert att bli jättefint. :D
  PS När får man komma och tjuvkika och kanske babbla bredvid mun till bloggen? :D

  SvaraRadera
 2. Tack Vanadis! :)

  Jag kontaktar dig när vi kommit lite lite längre :))

  SvaraRadera
 3. Grattis galning! ;) ♥ Det kommer nog att bli lättare nu när ni samlar ihop allt på samma sim, istället för att ha det så utspritt. Lycka till Rultan & Alf!
  Kraaaaam, Stella

  SvaraRadera
 4. Haha, tack så mycket Sis!!! Ja det ska bli skönt att ha allt samlat :)

  Kraaaaaaaaaam, Rulttult ♥

  SvaraRadera
 5. Kraaam Rultan Jättekul du gör det här och lycka till! <3

  SvaraRadera
 6. Kraaaaaaam Fia och tack så jättemycket!!! ♥

  SvaraRadera