onsdag 26 november 2014

Blanche-kväll på fredag med OLAOLA @ Avalon Club


Ni är härmed inbjudna till en minnesvärd kväll på Avalon Club nu på fredag den 28 november!!!

RL-artisten OLAOLA som tidigare har uppträtt i SL kommer att logga in för att uppträda ca en timme på Avalon Club. Han kommer att spela för Blanche/Blanka och Cancerfonden, ALL TIP kommer att gå till Cancerfonden.
Du kan lyssna på OLAOLAs material på Spotify, sök på OLAOLA, han har precis gjort en ny CD som ni kan lyssna på där. OLAOLA kommer att spela nytt och gammalt för oss på fredag :)

Så här ser kvällen ut:
22.00      - OLAOLA börjar uppträdandet
22.00      - Blanka kommer att vara med och lyssna på streamen där OLAOLA spelar.
ca 22.20 -  Rultan ringer upp Blanka och berättar för henne vad som händer på Avalon Club, det finns då möjlighet för henne och för er att kommunicera med varandra via Rultan.
23.00     -  DJ Rultan tar över streamen.

EN UPPMANING:
Vill ni spela in en hälsning till Blanka? Önska en låt för henne? Det går jättebra att göra det redan nu, skicka en fil och/eller önskningar till Rultans mail: andramedia.alex@hotmail.se

ALL TIP UNDER KVÄLLEN KOMMER ATT GÅ TILL CANCERFONDEN, DET FINNS REDAN NU ROSA SPARGRISAR PÅ AVALON CLUB, FOLKPARKEN, RUMPAN BAR OCH SVAMPEN DÄR NI KAN LÄGGA PENGAR TILL CANCERFONDEN!!

Pengarna kommer att redovisas här på denna blogg den 28 december under kvällen, fram till dess kan ni alltså lägga pengar i de rosa spargrisarna.

VÄLKOMNA PÅ FREDAG KL. 22.00!!

LIMO---> http://maps.secondlife.com/secondlife/Yadkin%20Valley/60/66/22

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar