tisdag 2 december 2014

Nej se det snöar...


NU har vintern kommit till Reykja och Yadkin, här först några bilder på hur det ser ut på Reykja. Ankdammen har frusit till is och en skridskobana finns nu där i närheten av Reykja Park, gratis skridskor tillhandahålles. Det finns även gratis kaffe och varm choklad i den lilla kiosken vid skridskobanan.
SLÄDE: http://maps.secondlife.com/secondlife/Gimle%20Valley/198/76/22Gillar ni att åka kälke? Då ska ni definitivt ta er till backen snett ovanför golfbanan/flygplatsen. Och jag kan lova er att det går undan!!
KÄLKE: http://maps.secondlife.com/secondlife/Gimle%20Valley/128/162/32


Vår färd går vidare mot Yadkin...även här har det blivit vinter och det t.o.m. snöade ner en KYRKA!!!


En kyrka har dykt upp på Yadkin, mittemot Green House. Tanken är att det ska vara gudstjänster här, julottor, barndop...ehhh...kanske inte ALLT är sant men vi har tänkt anordna bröllop här, och barndop är inte omöjligt heller :). Kyrkan är ännu inte helt inredd men det kommer :)
Släde till kyrkan: http://maps.secondlife.com/secondlife/Yadkin%20Valley/176/236/24


Eftersom vattnet frös till is vid Avalon Pool, så tyckte vi det var lika bra att göra en skridskobana här också. Även här tillhandahålls gratis skridskor.
SLÄDE: http://maps.secondlife.com/secondlife/Yadkin%20Valley/89/93/22


Vår fina häst och vagn har blivit utbytt mot jultomten och renar, så snart vankas det julklappar!! Släden tar er runt nästan hela Yadkin-simmen, missa inte det!!!
HÄR finns den: http://maps.secondlife.com/secondlife/Yadkin%20Valley/76/211/21

2 kommentarer:

  1. Fint mamma<3 Vi måste åka pulka snart vi ihopppa JAG VILLL!!!!! Plz //Phoebe

    SvaraRadera
  2. Jaaaa klart att vi måste hjärtat mitt ♥

    SvaraRadera