onsdag 9 november 2011

Stella och Chaplin påtvingade sex!

Att avla meeroosar är en hel vetenskap, det ska tänkas på gener, personligheter, päls mm mm. Nu har jag två väldigt fina meeroosar, en Koi och en Snowpaw, lite sällsyntare päls-sorter men framför allt gillar jag färgerna på dessa.

Stella

Nu vill jag ju förstås få fler av dessa sällsynta pälsar och därför får man kolla föräldrar samt mor- och farföräldrar. Dessa två meeroosar döpte jag till Stella och Chaplin, satte dem tillsammans och väntade på avkommor. Men Chaplin har envisats med att prassla med Cecilie och har fått två nästen med henne. Det var verkligen inte MIN plan...

Chaplin

Sagt och gjort, det blev tvångsförflyttning av Stella och Chaplin, nu sitter de tillsammans med pensionärerna som är helt icke-fertila moahahaha. Sätt igång att ha kul nu Stella och Chap!!!

3 kommentarer:

 1. Jag börjar ha rätt många namne nu :) Har just jagat in en Chaplin som rymt från stallet. Stella får hålla bättre pli på sina karlslokar :)

  Kram
  //Chap

  SvaraRadera
 2. Hahaha, vad du skräms! Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag läste rubriken :D

  Den där Chaplin verkar ju vara en häradsbetäckare så jag är glad att du har minimerat skadorna och låtit dom flytta in på hemmet bland gamlingarna. Där får han väl iaf lov att sköta sig (hoppas jag)!

  Ses ikväll gumman, kraaaaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Hahahaha, det här var ju jättekul :))
  Jaa, vi ses ikväll hörni!!

  Kraam

  SvaraRadera