måndag 7 november 2011

Vilken kväll!!!


Så stod han då äntligen där på scenen, vår hemlige artist som var...: allas vår Chaplin Early!!!! Ni må tro att vi har varit sprickfärdiga jag och Blanka, vi ville ju bara SKRIKA ut vem som skulle spela hos oss :)
Vi är så oerhört stolta och tacksamma över att du ville göra din SL-Premiär just på Connemara Hills, tack Chaplin!


Succé gjorde han naturligtvis, men det visste vi ju att han skulle göra, vi som hade hört honom :) Ett proffsigt framträdande, trevligt prat mellan låtarna och mycket irländskt! Den bästa låten sparade han till sist, inte irländskt ett dugg, men hans egna låt!! "Stella under stjärnorna", tillägnad Stella. NÄR kommer den på skiva????


TACK alla ni som kom ikväll, det var en trevlig och positiv stämning hela kvällen. En galen hund sprang lös hela kvällen men jag ska se till att skicka honom på uppfostringsanstalt...Det var himla kul att DJ:a ikväll tillsammans med Peppe, för vi kände en härlig respons från er alla!!

TACK TACK TACK för att ni alla gjorde detta till en härligt underbar kväll!!!

3 kommentarer:

 1. Det var en toppenkväll!!
  Och ja, det var svårt att hålla sig nä man la in om premiär :)
  Det var bara kul med vovven som trängdes och sniffade på dansgolvet!

  Kraammm
  Love you

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja Taish verkade trivas riktigt ordentligt :)

  Och jag minns Lills schäfer "Svensk", han var ju också med och festade bland oss andra. Så vi får väl ha kvar våran "partyhund" hihi.

  Kraaaaaam
  Love you too

  SvaraRadera
 3. Tack Rultan och Peppe för all hjälp, uppmuntran och tjat :) Det blev verkligen en trevlig kväll, ni är verkligen sl.s hetaste Dj-par. Stora kramar också till den välartade och övervänliga publiken :))

  Kramar//
  Chap

  SvaraRadera