tisdag 7 augusti 2012

Jag ger upp nu!

Jag är, ärligt talat, urless på att blogga!!

Att blogga ger mig absolut...ingenting, det är inte roligt, inspirationen finns inte längre, så därför lägger jag av. Dessutom har jag fullt upp i båda världarna ändå utan att behöva tänka på att ta foton, lägga ut text o.s.v.

Däremot kommer jag troligen att lägga upp en eller två bloggar om Connemara Hills och Svampen, som kommer att vara mer informativa. Därför kommer denna blogg att vara öppen tills vidare, för länkning mm.
Jag behåller också kalendern, så ni kan följa vad som händer på Connemara Hills tills en ev. egen blogg för Conne finns att tillgå.

Det har tagit mig lång tid att fundera över detta, men nu är det dags...

TACK för de här dryga tre åren, TACK alla ni som följt mig men nu räcker det för den här gången. Kanske kommer jag tillbaka någon gång, den som lever får se :))

/rultan

4 kommentarer:

 1. Meeen.. vad trist Rultan!
  Kraaamm

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att du lägger av men glädjande att du inte stänger bloggen. Bloggarna är ju alla tillsammans som jag ser det "Svenska och Norska Second Lifes Historiebok".
  - Var själv urless på att blogga innan jag tog en månads semester från Second Life och bloggarn. Ni har lusten kommit tillbaka hoppas den gör det för dig med alla bloggröster behövs och tillför något.

  SvaraRadera
 3. Verkligen tråkigt Rultan men jag känner igen den där känslan. Bra att du behåller bloggen för vem vet....kanske inspirationen ploppar upp igen! Kram/Loo

  SvaraRadera
 4. Trist att du slutar.
  Hoppas du får lusten tillbaka, det kanske går lättare när du inte känner att du måste utan kan om du vill. :)

  SvaraRadera